You are here

Nyheder

Nyheder

SundsAlfa køber ejerandel i Polysan - og styrker dermed udviklingen af betonprodukter til landbruget

 

IBF Sunds Agro og Polysan har over en længere periode arbejdet sammen om at produktudvikle og skabe nye muligheder for landbruget. Helt specifikt har det handlet om at finde løsninger til montering af krybber til svinesektoren. Det har resulteret i nyudviklede krybbeelementer af beton, som er påmonteret polymerkrybber med vægtstøtter, hvilket gør montering af krybber og inventar hurtig og effektiv.

Sunds Alfa og Polysan

I første omgang er der taget hul på løsninger til slagtesvinestalde, men der arbejdes også på løsninger til sostalde.
For at udbygge og forstærke dette udviklingssamarbejde til også at omfatte et salgsstrategisk samarbejde, har IBF Sunds Agro købt en betydelig aktieandel af Polysan. Det nye salgsset-up vil især have fokus på eksportmarkederne, hvor IBF Sunds Agro og Polysan har et veludbygget forhandlenet i specielt de skandinaviske lande, Nord- og Østeuropa, Fjernøsten samt Australien.
Salgssamarbejdet giver mulighed for salg af betonspalter, krybber, afløbsrender, afløbsskåle mv. til svin og kvæg i en samlet pakke- og leveringsløsning til disse eksportmarkeder. På det danske marked vil dette selvfølgelig også være en mulighed, efter forespørgsel.
 
Yderligere information
Hvis du har brug for yderligere information, kontakt Villy Sørensen, Polysan på tlf: 20 67 75 76 eller Morten Hohwü, IBF Sunds Agro på tlf: 20 74 72 10.
Agromek er Nordeuropas største landbrugsmesse med alt til landbrug, entreprenør, vej og park, som i år holdes 27. - 30. November 2018 i Herning. Vi vil naturligvis være at finde på messen.
Billedet her er fra messen i 2016, hvor vi stod sammen Perstrup Beton Industri og Byggebjerg Beton, og viste jer en bred palette af betonprodukter til byggeprojekter inden for landbruget, fx. spalter, gylletanke og siloelementer mv.
 
 
 

Vi har i flere år deltaget på fagmessen Eurotier i Hannover, Tyskland, og er også klar til næste messe, som er d. 13. - 16. November 2018.

Hermed lidt stemningsbilleder fra en veloverstået og meget positiv fagmesse i 2016, hvor vi deltog fra d. 15. november til 18. november 2016.

 

På verdenplan, betegnes messen som den førende udstilling inden for animalsk produktion, ligesom det også er en international fagmesse for innovative energiforsyninger. Læs mere om messen via dette link - Eurotier.

 

Sikkerhedsinformation til din stald
I samarbejde med DSK har vi produceret et skilt med sikkerhedsinformationer og anbefalinger til brug ved kørsel på spalter, som du kan hænge i din stald.
Skiltet fåes enten i str. A3 (29,7x42 cm) eller str. A2 (42x59,4 cm). Du kan bestille skiltet ved at skrive til agro@ibf.dk.  
Sikkerhedsskilt - link til PDF
 
Restpartier til reducerede priser
- nu sælger vi ud af vores restpartier.

Ring og hør nærmere på 97141100.